• София, бул. Симеоновско Шосе № 120
  • тел./факс: +359 02 860 10 67

Изграждане на покриви

Изграждане на покриви с метални керемиди

 

Руф Къмпани предлага изграждане на покриви с метални керемиди, полагане на хидроизолации на покриви, поставяне на безшевни улуци.

Покривът е най-важния завършващ елемент от сградата от който зависи целостта и здравината на цялата сграда. Затова е важно той да бъде винаги в много добро състояние в противен случаи домът Ви ще започне да се руши.

Изграждане на покриви с метални керемидиКогато планирате изграждането на вашият дом, Ви съветваме да изберете добре формата и материалите за изграждане на покрива, така че да се гарантира запазването на всичко намиращо се под него.

Предлагаме изготвяне на архитектурен проект и изработване на покриви и покривни конструкции спрямо нуждите на клиента.

За целта разполагаме със собствен товарен транспорт, както за превоз на необходимите материали като дървен материал, метални керемиди, покривни фолиа, безшевни улуци и други, така и извозване на отпадъци след приключване на строителните дейности.

Предлагаме бързо и качествено изпълнение на покриви от метални керемиди с гаранция за извършената услуга.

Най-здравите керемиди с най-дълга гаранция на пазара. Професионално изграждане на покривни конструкции и покриви с метални керемиди. Продажба и монтаж на без шевни ПВЦ улуци.

Основни предимства на металните керемиди пред стандартните керамични са устойчивост на градушки, по-голяма здравина, огъват се но не се чупят, по-леки са от керамичните и не тежат на покривната конструкция, не допускат влага в материала и не се рушат от зимните студове и замръзвания, летните жеги и температурни разширения, и се захващат за дървената конструкция с рапидки което не позволява да ги бутнат силните ветрове.

Имате проблем с покрива!

Заяви оглед на място
Изпрати запитване и ние от Руф Къмпани ще Ви посетим и ще предложим решение за вашия покрив.

Изпълнени проекти