• София, бул. Симеоновско Шосе № 120
  • тел./факс: +359 02 860 10 67

Метални керемиди на склад

Разнообразие от налични метални кремиди на склад

 

Разполагаме с количества метални керемиди на склад в различни цветови гами по Ral.

В складовете на РУФ КЪМПАНИ разполагаме и с ниски и трапецовидни профили различни размери и цветове. Също така имаме на склад и покривни фолиа, различен материал, клас, устоичивост и паропропускливост. Всички са с висок клас на пожароустойчивост.

Тавански стълби на склад – предлагаме сгъваеми тавански стълби, които са изратобени от иглолистен материал и метал. Предлагаме различни модели и големини. Официални вносители сме на марките сгъваеми тавански стълби Fakro и Optistep.

РУФ КЪМПАНИ разполага и с покривни порзорци на склад. Предлагаме покривни прозорци Optilight, налични на склад различни модели и размери – висококачествен продукт на достъпна цена. Гаранция 10 години на прозореца и 20 години за стъклопакета, доживотна гаранция за закалени стъкла за устойчивост на градушка.

Покривни прозорци Fakro са първите на пазара, които са сертифицирани с германския TUF сертификат. Всеки модел разполага с автоматична вентилационна система – винаги свеж въздух, Повишена устойчивост на взлом, повече естествена светлина, отлична термоизолация, лесно и удобно обслужване.

Предлагаме на склад и различни модели на Fakro, на които сме официални представители за България. Покривните прозорци на Fakro са модерен и екологичен продукт, произведен по най-нови технологии,чиято функционалност има многобройни предимства.
Разнообразие от модели и големини на склад.

РУФ КЪМПАНИ Предлага и покривни прозорци Велукс. Повече от 70 години Velux проектира и произвежда покривни прозорци, които да устоят и на най-неблагоприятните климатични условия. Velux са Световен лидер в предлагането на покривни прозорци.

Предлагаме и аксесоари за покривни прозорци Fakro и Optilight. Предлагаме външни сенници, външни ролетни щори, вътрешни ролетни щори, тониращи щори, затъмнителни щори, плисирани щори, комарници. Щорите които предлагаме са с различни десени, материал и цветове.

На склад поддържаме и широка гама от крепежни елементи – винтове – метрични, самопробивни, за дърво,з а метал, за гискартон и други, болтове – обикновенни, чкостни, с пълна и частична резба, гайки – обикновенни и якостни, шайби, дюбели ,анкери , нитове и много други. Предлагаме специализирани крепежи и планки за метални керемиди и покриви. Официален представител за България сме на марката Etanco fastening .

Многобройните обслужени и доволни клиенти, говорят за качеството на нашите продукти и услуги. РУФ КЪМПАНИ поставя на първо място, качеството, цената и удовлетворението на клиента. Именно поради тази причина, както и това че разполагаме с всички наши продукти на склад ни прави лидери на българския пазар. Всички наши продукти се съхраняват в затворени, сухи и добре проветрени складове, където няма големи температурни колебания.

Благодарение на нашата логистична система и перфектен и коректен екип всичко се доставя за кратки срокове в цялата страна.

РУФ КЪМПАНИ разполага с автопарк от 5 камиона, и логистичен център, който гарантира че всички поръчки ще бъдат изпълнени в срок.

Имате проблем с покрива!

Заяви оглед на място
Изпрати запитване и ние от Руф Къмпани ще Ви посетим и ще предложим решение за вашия покрив.

Изпълнени проекти