• София, бул. Симеоновско Шосе № 120
  • тел./факс: +359 02 860 10 67

Производство на метални керемиди

Производство на метални керемиди

 

Фирма РУФ КЪМПАНИ разполага на склад с голяма наличност на метални керемиди и безшевни улуци.

Фирма РУФ КЪМПАНИ произвежда и разполага с наличности и голямо разнообразие на метални керемиди и безшевни улуци от цветове по RAL. Металните керемиди прозведени от нас представляват профилирани метални листове с определена щампа наподобяваща познатите керемиди тип „МИЗИЯ“. Изходния материал за производството на металните керемиди, e висококачествена тънколистова стомана с дебелина 0,5 мм, еднородна по химичен състав и механични свойства, покрита с цинков слой – 275 гр./м2 и полиестерно покритие от 25μ до 35μ.

Складовата база на Фирма РУФ КЪМПАНИ се намира в гр. София, кв. Димитър Миленков, ул.Димитър Миленков № 83, склад № 10 .Там разполагаме с голяма наличност от различни по цвят, покритие – мат, гланц и модел метални керемиди. Металните керемиди произведени от РУФ КЪМПАНИ , се характеризират с висока устойчивост на износване, замърсяване и корозия. Гаранцията на металните керемиди зависи от вида на покритието, и обхваща период от 10 до 30 години.
Гаранция на гланцово покритие е 10 години, гаранция на матово покритие е 30 години, гаранция на ICE crystal- 30 години, а ALUTYTAN ICE PUR е с доживотна гаранция, полезен живот на металните керемиди – 50 години. Предлагаме и произведените от нас налични на склад модели – Модел ROOF, Модел Arad, Модел Germania, Модел Janosik – напомнящи традиционните дървени шиндли.

Машини за производство на метални керемиди:

 

Машина за Schlebach – е мобилна също. т.е може да се достави на обекта. Панелите се правят от рулонна ламарина.
Панелите се правят така че да се осигури надеждно скопчване между отделните ламели, бързо и безпроблемно оттичане на попадналата върху него вода, максимална защита на покривната или стенната конструкция. Бърз и лесен монтаж. Изработваме всякакви размери.

Механизиран абкант шрьодер – на него се произвеждат – челни и подчелни планки, капаци, обшивки, улами, нестандартни планки, надулучни поли, стенни планки, снегоупори и други. Предлагаме изработка на всички видове метални планки, които придават завършен вид на покрива. Изработваме и планки по чертеж на клиента с нестандартни размери.

Форест австрийска машина за надлъжно и напречно цепене на ламарина от рулон.
Напречен и надлъжен разкрой на ламарина – РУФ КЪМПАНИ разполага с модерно оборудвана машина за напречен и надлъжен разкрой на ламарина,
с висока производителност, което позволява навременно задоволяване на търсенето на клиентите. Машината е с голяма производителност и същевременно дава възможност за бърза реакция при възникване на спешни поръчки.

Машина за безшевни улуци – мобилна

 

Производство на Безшевни улуци от РУФ КЪМПАНИ – Улуците се произвеждат в България по американска технология.

БЕЗШЕВНИ УЛУЦИ от РУФ КЪМПАНИ се произвеждат от метал и могат да бъдат с неограничена дължина. Ламарината, от която те се изготвят, е предварително нацепена във вид на лента с определена ширина и навита на руло.Машината може да бъде и мобилна, като по този начин производството на безшевни улуци става на място на строителния обект. По този начин се „изтеглят” готови парчета улуци с дължини, които точно съвпадат с дължините на стрехите на сградата, без значение от това какъв е размерът им. Затова не се налагат снаждания и закопчавания на улуците по дължината на стряхата.

Просто по цялата продължителност имаме един цялостен безшевен улук.Това е и основното предимство на безшевните улуци – липсата на снадки.
Установено е, че в 99% от случаите на теч при конвенционалните метални улуци той е в областта на снадките. Също така, появата на ръжда при поцинкованите такива става най-бързо и много по-рано отново точно в тези зони. Ето защо, премахването на снадки при металните улуци произведени от РУФ КЪМПАНИ означава, елиминиране на тези проблеми и значително увеличаване на живота и сигурността на системата.

Имате проблем с покрива!

Заяви оглед на място
Изпрати запитване и ние от Руф Къмпани ще Ви посетим и ще предложим решение за вашия покрив.

Изпълнени проекти